Nytt overtidsdrama!

"Okka gutta" har gjort det til vane å levere drama av ypperste klasse. Så også i dag, når en overtidsscoring av Joacim Holtan sikret seier 3-2 og tre poeng.

De vel 800 tilskuerne fikk se en sjanserik kamp, der vi tok føringen 1-0 på straffe fra Magnus Lankhof Dahlby da første omgangen nærmest seg halvspilt. Jack Lahne ble felt innenfor sekstenmeteren da han skulle avslutte en kontring regissert av Fanuel Ghebreyohannes.

Magnus Lankhof Dahlby setter einn 1-0 på straffespark

Ledelsen holdt til rundt 20 minutter ut i andre omgang, da Chris Thodal Sleveland var uheldig og beinet et innlegg i eget mål.

Vi tok ledelsen på ny på vakkert vis, da Magnus Lankhof Dahlby slo en fin stikkball til Joacim Holtan, som timet løpet sitt perfekt og avsluttet med et hardt skudd i keeper Mathias Eriksens lengste hjørne.

Joacim Holtan sender oss i føringen med 2-1 da rundt kvarteret gjenstod av kampen.

Horenus Tadesse fikk en alle tiders mulighet til å punktere kampen i siste spilleminutt, etter fint forarbeid fra Holtan, men skuddet gikk til side for mål. I stedet for utlignet Sebastian Pedersen til 2-2 på et skudd fra rundt 20 meters hold.

Men igjen leverte EIK-guttene et vinnermål på overtid, slik de gjorde mot Start for to uker siden. Denne gang var det Joacim Holtan som fikk stå helt umarkert på et hjørnespark og stange inn 3-2, til enorm jubel i B&G Parken.

Joacim Holtan setter inn vinnermålet tre minutter på overtid

KAMPFAKTA:

EIK - Moss 3-2 (1-0)

B&G Parken
815 solgte billetter

Dommer: Johan William Grundt (Eidskog Fotball)

Gule kort EIK: Horenus Tadesse,Joacim Holtan

Scoringer: 1-0 Magnus Lankhof Dahlby (19,straffe), 1-1 selvmål (61), 2-1 Joacim Holtan (73), 2-2 Sebastian Pedersen (89), 3-2 Holtan (90+2)

EIKs lag: Lønning, Ghebreyohannes, Falchener, Mæland, Williams, Tadesse, Sleveland, Salmon, Dahlby, Holtan, Lahne

Benyttede innbyttere: Stålesen, Midtskogen, Halgunset