Snudde og vant etter pause

Straffebom og tabbemål i mot. Lite gikk vår vei før pause, men i andre omgang snudde vi og vant fortjent 3-1 over Mjøndalen.

Kampen var bare to minutter gammel da Joacim Holtan ble lagt i bakken og vi fikk straffespark. Jack Lahne tok det, men klarte ikke å plassere ballen godt nok og MIFs keeper Thomas Kinn reddet.

Gjestenes scoring må keeper Sander Lønning og dommertrioen sammen ta på sin kappe. Joachim Olsen Solberg fikk ballen direkte fra en dropp. Han så at Lønning stod langt ute,  og sendte i vei et håpefullt skudd fra egen banehalvdel som ble tatt av vinden og som seilte inn over en forfjamset keeper. Men Olsen Solberg fikk ballen direkte fra en dropp, og da sier reglene at ballen skal være innom minst to spillere før det kan scoret mål. Med andre ord burde MIFs scoring vært annullert.

Vi spilte en svak og uinspirert første omgang, der lite stemte. Men etter pause ble vi langt mer aggressive og begynte å presse Mjøndalen tilbake fra første sekund.

Gjestene holdt lenge stand, men etter 69 minutters spill satt den endelig i nota. Jørgen Voilås slo et hardt innlegg som ble møtt av innbytter Adrian Bergersens pannebrask på bakre stolpe.

Joacim Holtan sendt oss opp i 2-1 da ti minutter gjenstod av ordinær tid, etter at Voilås hadde flikket videre et hjørnespark. 3-1 kom på overtid da Voilås presset Sivert Øverby til å sette ballen i eget mål.